DAOS Natječaj

Vrijeme: 07.11.2013. - 25.12.2013.
Organizator: Crni Plamen

Portal Crni Plamen raspisuje natječaj za izradu dvodimenzionalnih vizualnih umjetničkih radova na temu "Austin Osman Spare - Lik i djelo". U sklopu održavanja "Dana Austina Osmana Sparea 2013." raspisuje se natječaj za dvodimenzijalne vizualne umjetničke radove koji će inspirirani djelom i likom Austina Osmana Sparea na kreativan način približiti publici njegov život. Odbor, koji čine predstavnici organizatora, pregledati će sva prispjela djela te između njih odabrati dvadesetak najboljih.

Organizator natječaja postavit će izložbu odabranih djela, popraćenu tiskanim katalogom, koja će na Dan Austina Osmana Sparea (30.12.2013.) biti predstavljena na izložbi u Osijeku. Natječaj je otvoren za sve likovne umjetnike (profesionalne i amaterske) bez obzira na mjesto prebivanja i to zaključno do 1.12.2013. Svaki autor ima pravo na natječaj poslati do 10 originalnih, dosad neobjavljenih djela ili serija djela, a od svakog je moguće odabrati maksimalno tri djela.

Uz prijedlog djela – skenirani rad potrebno je priložiti:

    • osobne podatke - ime, prezime, adresu, telefon, e-mail
    • kratki životopis
    • sažeti opis djela (dimenzije, oblik izrade, vrsta podloge, dodatni sadržaj... ) te, eventualno, dodatnu dokumentaciju (kataloge, tekstove i slično)
Autore radova koji će biti prezentirani na izložbi za Dan Austin Osmana Sparea očekuju poklon paketi, a za najbolje radove pripremljena su posebne nagrade. Prijave se dostavljaju putem e-maila na adresu: daos[at]crniplamen.net

Autore odabranih djela ćemo putem e-mail upoznati s rezultatima natječaja do 25.12.2013.

Io Zos! Io Kia! Io Aos!
Crni Plamen